Predstavljamo BeeHome Coworking Subotica

beehome logoZa veoma kratko vreme odigralo se mnogo toga. Kako sam već pisao, Coworking Subotica više nije deo Balans Studia i možete se podsetiti kako je sve to izgledalo i kako se završilo u studiji slučaja koju sam objavio. Kako smo i tamo pomenuli, Coworking Subotica je sada na drugom mestu, pod drugim imenom, sa drugim ciljevima… pa o čemu se radi – predstavljamo BeeHome Coworking Subotica.

BeeHome Coworking Subotica nije zvanična organizacija (nije pravno lice). BeeHome je inicijativa koja se bavi promovisanjem coworking koncepta i njegovih prednosti kao i podrškom, edukacijom i upoznavanjem sa novim načinima poslovanja, komunikacije i rada. U dalje ciljeve spada i jačanje pozicije freelancer-a, internet preduzetnika  i svih koji rade putem interneta kao i saradnja sa svima koji se bave ovom ili sličnom tematikom.

20140417_135307
Jedna kancelarija u BeeHome coworking prostoru

Coworking prostor postoji, ali za razliku od dosadašnjeg modela, BeeHome više nije javno otvoreni coworking prostor. Shodno interesovanju smanjili smo obim i trenutno coworking prostor ima nekoliko članova koji svoj posao obavljaju iz njega u isto vreme koristeći sve prednosti deljenja radnog prostora. Za nas koji radimo u coworking prosotru, on predstavlja deo nas, prostor u kome imamo mir sa jedne strane, dok sa druge dovoljno kreativnosti, podrške i pozitivne energije da uživamo u svom poslu i budemo produktivniji i bolji.

Nove članove ne tražimo aktivno. Ukoliko neko misli da je coworking baš za nju/njega i želi da se oproba u ovakvom konceptu radnog prostora, treba da nas kontaktira, da nam obrazloži zašto bi voleo raditi u coworkingu, da kaže nešto o sebi i onome što radi, a svi članovi coworkinga će doneti odluku za dalju diskusiju.

BeeHome Coworking Subotica će nastaviti da promoviše coworking putem svoje, redizajnirane, web stranice; novog fejsbuk profila; i tviter profila. Nastaviće se i organizovanje predavanja, radionica, seminara, okupljanja i sličnih događaja.

NAJAVA: Imamo priliku da najavimo CakePHP Bootcamp! dvodnevnu radionicu za web developere u Subotici (10.-11. maj). Prijave su OTVORENE! Saznajte više…


2 thoughts on “Predstavljamo BeeHome Coworking Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.