O meni

_mg_6649_webOdgojen s čašću i poštenjem, nikad nisam bio jedan od onih koji su previše kršili pravila. Dolazio sam na vreme kući, ponašao se uglavnom odgovorno. Išao u školu, probao 2-10 sportova u kojima nisam previše opstao, što se da primetiti po uvek okruglastoj senci koju bacam i s kojom bih mogao zaštititi omanji razred prvaka, promenio par fakulteta dok se konačno na jednom nisam skrasio.

Engleski sam naučio, da se ne lažemo, gledajući kablovsku bezbednih 8-12 sati dnevno, isključivo edukativne kanale SKY ONE, SKY MOVIES i možda poneki EURO NEWS (ali to samo za vreme bombardovanja, ratova ili drugih narušavanja integriteta naše granice). Nakon toga, nastavio sam pokazivati moje umeće u privatnim školama, gde sam stekao Cambridge diplome, kao što su PET, FCE, CAE. Elem, dosta nakon svega toga sasvim slučajno sam naučio da se od mog znanja i nivoa korištenja engleskog jezika sasvim lepo može zaraditi. Za to su zaslužni moji dragi prijatelji, profesori i mentori koji su me gurnuli glavom napred u svet predavanja i prevođenja engleskog jezika, na čemu sam im neizmerno zahvalan.

Pored svega ovoga mogu da kažem da sam sretno oženjen mojom, još uvek prvom, ženom sa kojom imam moju prvu i jedinu decu – Anu i Petra. Kao otac, sam smotan, nezgrapan i veoma puno stvari radim pogrešno. Ništa od toga ne bi trebalo da vas iznenađuje ako ste i sami roditelji. Ako niste, videćete.

Od 2003. godine radio sam na raznim poslovima – predavač engleskog jezika, prevodilac, menadžer u maloj marketing agenciji, bankar, ali konačno od 2012. godine samostalno kao freelancer i internet preduzetnik. U ovom poslednjem periodu sam se najviše pronašao i mogu reći da nikada nisam bio sretniji – odmorniji, manje stresiran, lagodniji, mirniji možda… ali nikada sretniji! Pronašao sam se u “workaholic” režimu rada i ne verujem da bi ikada mogao otići nazad na samo jednu stvar, jedan posao. Naravno da nije dosta imati jednu zanimaciju, jedan posao… kako bi se onda izrodili divni projekti kao što su Coworking Subotica, Webinarium, Male Pobede, Solutium i još poneki.

Fokus u svom radu posvećujem komunikaciji kako sa timom s kojim radim, tako i sa klijentima i pronalaženju rešenja koja odgovaraju klijentima i koja predstavljaju uslugu koja je “sašivena po meri” za svakoga.

Pa, što ne nađete na ovom blogu, emisijama Webinariuma, podkastu ili društvenim mrežama – pitajte!