Webinar: Online preduzetnik u Srbiji

Freelancer-a i onih koji obavljaju svoje poslovanje putem interneta je sve više kako u svetu tako i kod nas. Ali biti pravi online preduztenik, bazirati i razviti sopstveni posao isključivo putem interneta nije baš tako jednostavno, pogotovo ne ako ste u Srbiji.

Unatoč tome gost našeg webinara biće osoba koja uspešno vodi nekoliko online poslova baš iz Srbije. Darko Vidić je verovatno mnogima poznat sa društvenih mreža kao neko ko nema dlake na jeziku u kritikovanju zaostalih sistema našeg bankarskog, pravnog i političkog sistema, a takođe i kao borac za prava poslovanja po modernim i svetski prihvaćenim standardima. Darko je takođe pokretač prve domaće platforme za freelance dizajnere Green Design, kao i sajtova Dirura i Carz. U našem razgovoru pričamo o freelance poslovanju u Srbiji, online preduzetništvu i još nekoliko stvari…


2 thoughts on “Webinar: Online preduzetnik u Srbiji

  1. Udruženje koje je pomenuto je NVO koji se bavi pitanjima freelancer-a, ali po mom saznanju nije udruženje u koje se može učlaniti bilo koji freelancer. Nalazi se u NS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.