Uložite u sebe – Webiz program poslovne edukacije u Subotici

Puno sam pisao o Webizu. Bio sam na oba do sada održana u Zrenjaninu, a otići ću i na sledeći. Webiz konferencija o poslovnoj primeni interneta je ujedno i prva konferencija na koju sam samostalno (za sebe, od svojih sredstava) otišao. Od tada, svakome bih preporučio da nađe nešto što ga zanima i uloži u sebe time što će otići, prisustvovati, naučiti nešto novo ali pre svega upoznati ceo novi svet.

Ista priča je i sa Webiz programom poslovne edukacije. Količina korisnih (praktičnih) informacija i kvalitetnih ljudi koje možete naći na jednom mestu biće van svakog standarda. Program poslovne edukacije Webiz je počeo ove godine i predstavlja kompilaciju saveta iz prakse, strategija, primera i osnova koje su potrebne kako biste svoj online život firme predstavili i vodili na najbolji način. A da budemo skroz precizni, ukoliko nemate online prisustvo u vašem poslovanju – imaćete uskoro, jer već sada firme koje nemaju online prisustvo praktično i ne postoje.

OK, možda imate uhodane kanale poslovanja i bez interneta, ali pogledajte oko sebe, pogledajte da će u jednom momentu svi vaši kupci ili poslovni partneri tražiti od vas modernije načine komunikacije i poslovanja, a da će svi dosadašnji kanali biti zapostavljeni. Za neke možda ne toliko brzo kao za druge, ali čak i oni koji se bave poljoprivredom (na primer) će uskoro za kupce imati mlađe osobe kojima online prisustvo, kupovina i komunikacija predstavljaju jedini i normalan način interakcije.

20808-webiz4Webiz program poslovne edukacije je odlučio da proširi svoj deo priče i ponudi program širom naše zemlje, a meni je posebno drago što su odlučili da to počnu u Subotici, od 7. – 9. novembra u Hotelu Galleria. Sa druge strane, znajući sredinu u kojoj živim, siguran sam da im uopšte nije lako da skupe učesnike. Iz nekog razloga subotička publika će čak radije otići u neki drugi grad na sličnu edukaciju ili događaj umesto ako se ista održava u njihovom gradu. Što je dosta zabrinjavajuće.

Program poslovne edukacije ove godine obuhvata veliki broj stručnjaka iz IT sveta i teme kao što su: internet identitet, startegija, marketing, promocija na društvenim mrežama, SEO, blog i mnogo mnogo više.

Preporučio bih prvo svim firmama da izvagaju i da izdvoje barem za jednu kotizaciju, jer vaš predstavnik ne samo da če se vratiti sa milion ideja kako da poboljša vaše online prisustvo već i sa gomilom kontakata koje će upoznati tokom tri dana ovog programa. Takođe, znam da je mlađa publika veoma zainteresovana i da je Webiz ponudio popust za sve studente VTŠ-a koji žele da prisustvuju. 

Za kraj, pravnim licima poručujem još jednom – mlađa publika je izuzetno zainteresovana za ove stvari, mlađa publika živi na internetu i to je neizostavan deo njihovog života, mlađa publika je vaša buduća ciljna grupa potrošača... razmislite!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.