Tajkuni, politika ili nešto gore?

ITV ARCHIVEE, si čuo za onaj Balans Studio? Ta jeste… jesu, otvorili su… jeste, u ovo vreme… pa znaš ko otvara u današnje vreme… jeste… čekaj, ćuti sad ću da ispitam…

Dobar dan… izvolite? – Ta nemoj ti meni “Dobar dan”… došo sam da vidim šta tu ima. – Pa gospodine, trebalo bi da nazovete da se raspitate, nismo otvoreni za slučajne prolaznike, al’ kad ste već tu uđite. – Jes, tako sam i mislio… da ti sad ne zovem “znaš već koga”.

U jee… pa ovo nije više kupleraj? Nema ni one mrlje što sam ostavio kad sam bio s…… Nego, šta je ovo? – Pa ovo je Balans Studio, imamo više aktivnosti koje naše udruženje promoviše, mogu da vam pokažem. – Da, da… aj baš me zanima kolko’ to ti stvari promovišeš. – Ovo nam je kancelarijski deo za coworking, tj. coworking prostor. – Šinko, ti to mene zajebavaš sa stranim rečima? Učio sam i ja engleški… Cow… krava… kake’ to veze ima s kancelarijom? – Ne, ne… coworking vam je novi vid poslovanja, za sve one koji nemaju kancelariju a rade od kuće ili iz kafića, mogu da dođu ovde. Osim što imaju idealne uslove za rad, biće u poslovnom okruženju i mogu stvarati nova poznanstva i poslovne prilike.

Muppet_051107093727103_wideweb__300x213Aha… jebeš ako sam nešto razumeo… ali mani ti to… vidim ja šta vi radite … vandrokaši jedni!!! Kaki’ su ovo đavolji instrumenti… oćete da opet pravite žurke i budite komšiluk? – Heh, ne. To je drugi deo naših aktivnosti. Nudimo audio produkciju u kompletnom studijskom okruženju, uključujući tonske probe, snimanja, najam opreme i produkciju. – Audio produkcija moja guj’ca… al dobro neka te… pazim ja noćom… 

Ako baš pazite noću mogli svratiti na neko od predavanja koje ćemo imati. Trudićemo se da bude veoma interesantno i besplatno. Teme koje su zanimljive svima a nije bilo puno govora o njima… poslovanje, mladi, projekti, internet…. – Edukacija… pa dobro… besplatno… a baš!

sandwDruge aktivnosti kojima se Balans Studio bavi uključuju rad na projektima samostalno ili sa drugim NVO, kao i ponuda poslovnog prostora za seminare, sastanke, tribine i slično. – Znao sam!! NVO, DS, DSS, SNS, SRS, LSV, URS, PIO ili ko zna ko… šta ti misliš s kim pričaš.. znao sam da ste politička marioneta… … Aj sad priznaj! Tajkuni, politika, razne kojekake’ kancelarije… čito sam ja komentare na lokalnom portalu! Čiji ste vi i ‘di su naši novci??

Nismo deo nijedne političke stranke, Balans Studio je finansiran iz ličnih sredstava osnivača koji su uložili skoro sve što imaju da bi ova ideja zaživela u nadi da će imati efekta, da će se isplatiti i da će imati pozitivan efekat na zajednicu.

Nemoj zajebavat? Baš da ti virujem… al’ idem… neće čiča više da smeta, radite dok možete… al ako vas uvatim noćom kako bančite... – Nećemo, ne brinite. Svako dobro.

OldManMuppetE čuo si? Jao, šta imam da ti pričam… ma ne… nisu politički…. nisu ni milioneri, di’ bi onda ovde…. još gore… dva mamlaza uložili sve u ovo… aj baš da vidimo kako će im ić’… Zovi o’ma sinovca… jeste onog što ceo dan sedi za ekranom… njemu bi se ovo svidelo…  onda daj broj Pere, sin mu ima gitaru…. a mogo bi i ja neku onu edukaciju….


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.