Približava nam se Webiz 2.0

webiz-zrenjanin-konferencija-internetPremijerno održana prošle godine, Konferencija o poslovnoj primeni interneta – Webiz je bila potpun uspeh. Kvalitetni predavači, zanimljive teme, dobra posećenosti i odlična organizacija načinili su Zrenjanin IT metropolom tokom 3 dana održavanja konferencije. Posle takvog utiska i uspeha, organizatori imaju težak zadatak da nadmaše sebe.

Prošlo je godinu dana i približava nam se Webiz 2.0. Sa izmenjenim dizajnom sajta, stiče se prvi utisak napretka i već s time možete shvatiti da nas čeka nešto više, bogatije, profesionalnije i stručnije.

Webiz ove godine, pored konferencijskog dela, nudi i program poslovne edukacije za privrednike i preduzetnike. Poslovna edukacija počinje dan pre konferencijskog dela, 20. i 21. marta. U sklopu ovog programa, učesnici će imati priliku čuti konkretnke primere i načine kako da poboljšaju svoje online prisustvo, kako da se bolje oglašavaju i koliko je bitan njihovo online prisustvo.

Nakon toga najvljeni besplatni konferencijski deo nam donosi mnogo zanimljivosti, odličnih predavača i diskusija. Pored predavača sa domaće internet scene među gostima Webiz 2.0 imaćemo priliku da čujemo i predstavnika Google-a, Vedrana Bajera, kao i Dejana Petrovića, vlasnika jedne od najvećih SEO kompanija u Australiji, Dejan SEO.

Webiz 2.0 će se ove godine održati od 21. – 24. marta u Zrenjaninu. Konferencija koju bi svakome preporučio. Prijavite se, nećete zažaliti.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.