MailChimp – Poštar kog bi svako poželeo

emailEmail marketing je već dugo vremena jedan od veoma bitnih načina širenja vaše poruke. Masovno slanje pošte vašoj bazi email adresa koju ste skupili/nabavili veoma efektivan način direktnog pristupa publici, pa čak iako dosta puta većina njih ostaje nezainteresovana. Sa druge strane, sam procenat onih koji ostanu zainteresovani su oni koji čine vaše poslovanje mogućim. Ovo je toliko značajno da neke firme sav svoj poslovni uspeh ostvaruju bazirajući se jedino na email marketing kampanje.

Mnogi korisnici interneta misle da se ove email kampanje rade samo putem komplikovanih sistema, specijalno programiranih za svaku kampanju. Sa druge strane, sreo sam i ljude koji misle da se email kampanje rade ručno. Da li stvarno mislite da neko šalje isti mail na stotine ili hiljade ili čak milione adresa ručno? Really?

MailChimp_logoServisi za slanje masovne pošte su uvek postojali ali nisu bili jednostavni za korištenje i često su zahtevali neku vrstu uplate kako bi mogli koristiti naprednije opcije. No, mnogo se promenilo. Sada svako može lako, brzo i besplatno kreirati profesionalne email marketing kampanje. Odgovor – Mail Chimp!

Mail Chimp je online servis za email marketing koji će vam omogućiti da postanete ekspert u slanju newsletter-a, poziva, akcija i vesti na veliki broj email adresa sa samo par klikova. Štaviše, uz lak način dizajniranja vaše kampanje će izgledati kao i one od svetski pozantih brendova. Sa preko 3 miliona korisnika servisa, Mail Chimp je jedan od vodećih servisa za email marketing.

new-mailchimp-logoMail Chimp Vam nudi sledeće mogućnosti:

  • Besplatno korištenje ukoliko imate do 2.000 adresa na koje možete poslati i do 12.000 mailova mesečno
  • Lako i intuitivno kreiranje email kampanje
  • Pravljenje različitih lista pretplatnika, dozvoljavajući lako sortiranje
  • Neprocenjivu analitiku na osnovu koje vidite učinak vaše kampanje
  • Vremensko planiranje i zakazivanje početka kampanje
  • Potpunu integraciju sa društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Tumblr, Google Plus, LinkedIn, and more.
  • Laku postavku u okviru Vašeg već postojećeg sajta

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.