Gde se vi informišete o IT novostima u regionu?

InTheNewsDoći u kontakt s vestima u današnje vreme interenta i povezanosti uopšte nije teško. Štaviše, napadnuti smo informacijama u neograničenoj količini na dnevnoj bazi. Često toliko da mnogi ne znaju kako da se snađu, provode sate tražeći nešto što bi ih imalo zanimalo, dok neki samo pobegnu vrišteći. Čak i kada znate šta vas zanima, naći tekstove, vesti i portale koji će vas zadovoljiti zna biti izazov. A biti u toku, pogotovo u sferi u kojoj radite, želite da se usavršavate ili koja vas samo zanima je bitno.

Svi znamo za neke od najvećih i najpopularnijh portala za IT novosti u svetu kao što su Mashable, TechCrunch, TheNextWeb, ReadWrite, TheVerge, CNet… i mnogi drugi, ali većina njih ima vesti sa zapada i tek pokoju reč o našem regionu, pa čak i nekim drugim koji su veoma interesantni jer predstavljaju odličan teren za razvoj novih startupa i nova tržita. Tako na primer Južna i Istočna Evropa, kao i Bliski Istok predstavljaju nedovoljno pokrinvenu oblast u kojoj se svašta dešava što ponekad za nas ima puno veći značaj ili predstavlja dobru priliku.

Pa da završimo praznu priču i damo par korisnih linkova ukoliko želite da budete u toku sa IT/tech/geek/startup novostima u regionu. Evo nekoliko odličnih lokacija:

Siguran sam da ima još dosta, ja sam nabrojao samo neke. No, ukoliko do sada niste pratili ovu scenu, sasvim dovoljno za početak. Uživajte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.