ICT Spring – besplatne karte za najbolju konferenciju u Evropi

Već smo zaključili da odlazak na IT konferencije (ili bilo koje druge konferencije u vašoj sferi poslovanja) donosi veoma mnogo prednosti i pozitivnih rezultata. Od praćenja aktuelnih tema, novih i modernih načina poslovanja i tehnologija sve do ostvarivanja novih poslovnih kontakata i održavanja starih pozanstava i veza širom zemlje i sveta.

popupSumirajući ovo, zamislite samo veličinu, doživljaj i prednosti posećivanja jedne od najvećih i najatraktivnijih konferencija u Evropi ovog proleća. Baš to predstavlja konferencija ICT Spring koja će se ove godine održati u Luksemburgu 19.-20. juna. Kao što i njihov sam moto govori ICT Spring je mesto gde se sreću velike korporacije i startapi, gde ćete moći videti poslednje trendove i najnovije inovacije u svetu informacionih i komunikacionih tehnologija.

Konferencija je podeljen na više celina a program obuhvata predavanja, radionice, disuksije, promocije i razne događaje koji će vam omogućiti da budete u žiži trendova u ovim oblastima. Sa preko 3200 profesionalaca koji će posetiti ovu konfereciju kao posetioci ili izlagači nećete biti u manjku kvalitetnih sagovornilka.

Zvuči dobro, zar ne? A kako bi bilo da umesto kotizacije od preko 690 eura, dobijete ulaznice za ovu konferenciju POTPUNO BESPLATNO??

PRpepper vam nudi mogućnost osvajanja besplatnih karata za konferenciju, ukoliko se uključite u njihovu promociju iste i odvojite samo malo vašeg vremena. Sve što je potrebno može se odraditi u 3 koraka…

1. Dozvolite pristup i podelite link do FB aplikacije PRpepper – 1 poen

2. Tvitujte nešto pozitivno sa hashtagom #prpepper2ICTspring – 1 poen

3. Napišite jedan članak o ovoj konferenciji na vašem blogu ili web stranici – 3 poena

Skupite 5 poena i obezbedite sebi FREE, BESPLATNE, DŽABA karte za ovaj događaj.

Vidimo se u Luksemburgu!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.