E-trgovina – konferencija za ne propustiti

etrgovina-logotip-300x97XIII E-trgovina, (od 24.-26. aprila 2013.) najveća međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju koja se već 12. put za redom tradicionalno održava na Paliću, ove godine biće domaćin veoma zanimljivim temama i gostima. Iako je primarno namenjena privrednicima koji će ovde moći dobiti informacije i saznanja o aktuelnim trendovima i tehnologijama u primeni elektroskog poslovanja, E-trgovina je, kao i većina IT konferencija veoma dobar izvor informacija za svakog zainteresovanog u tokove internet poslovanja, trendova, kao i stavova države prema istim.

paypal_logoPrikupljali su se radovi, prijavljivali su se učesnici i slušaoci, ali i pored toga ova konferencija će biti značajna za raspravljanje i tema koje su nikle nakon završnog termina za prijavu radova. Očekujemo analizu i komentare na konačan dolazak PayPal-a u Srbiju, koji je toliko dugo čekan, kao i pratećih propisa, stavova i akcija koje su i koje će uslediti od državnih institucija.

Puno dobrih predavanja, kvalitetne radionice, zanimljivi predavači, mnogo networking-a, sve su to prednosti koje će krasiti ovu konferenciju. Ako tu uključimo lepo vreme i dobru organizaciju, rezultat sigurno neće izostati.

I na kraju, ukoliko Vas sve ovo nije zainteresovalo… Zašto posetiti E-trgovinu 2013 (ili uz to bilo koji događaj ove vrste)? – Odgovor je prost – ŠANSA. Šansa da nešto naučite, šansa da nešto čujete, šansa da upoznate nekog zanimljivog, šansa da nešto uradite za sebe – možda čak i šansa da se u daljoj budućnosti zaposlite preko “veze”!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.