Coworking Subotica – na korak do cilja…

Kada sam prvi put čuo za coworking, odmah sam počeo da se zalažem za to, čak sam i napisao tekst sa naslovom Coworking Subotica – da li je moguće? Pet meseci kasnije, odgovorno mogu da tvrdim da ne samo da je moguće već i da nas veoma lepe stvari očekuju u narednih par meseci.

Nakon mnogo pari istrošenih cipela, dosta nerviranja, računanja, konstante priče, mozganja i planiranja, mogu da vam dam “sneak-peak” u to šta nas čeka u bliskoj budućnosti i da Vam sa ponosom najavim  Projektno-edukativni centar Balans Studio Coworking Subotica.

balans veliki logo

Ovaj centar je nastao udruživanjem coworking ideje sa već postojećim udruženjem građana Balans Studio i formiranjem novih, izmenjenih i zajedničkih ciljeva u oblastima IT tehnologija, interneta, muzike, kulture, obrazovanja i menadžmenta. Takođe, centar će okupljati i druge nevladine organizacije radi ostvarivanja zajedničke saradnje i partnerstava kako na međusobnom nivou tako i na lokalnim i međunarodnim projektima.

balans mali logoCentar će takođe biti opremljen kvalitetnom opremom za audio produkciju i montažu što obuhvata snimanja i probe bendova kao i kompletnu režiju. U realizaciji je već jedan projekat koji uključuje snimanje i kreiranje albuma više domaćih bendova širom Srbije.

Coworking deo centra će biti realizovan po uzoru na sve svetske coworking prostore, čineći miks između kancelarije i udobnosti, kreativnosti i poslovnosti. Kreativnost i produktivnost koje coworking može doneti onima koji taj prostor koriste su od neprocenjive vrednosti, kao i mogućnost socijalizacije i stvaranja novih poslovnih prilika.

Edukativni deo centra će organizovati predavanja, radionice, seminare, tribine i diskusije na razne teme koje se do sada nisu bile mnogo zastupljene u Subotici.

A kada će sve ovo biti… pa recimo da nas očekuje jedno veoma aktivno i atraktivno leto.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.