Coworking alternativa – Stara Pizzeria

stara3Smeštena u najpoznatijoj ulici centru grada, Stara Pizzeria je kultno mesto grada i jedan od najpopularnijih lokala u Subotici. Renovirana i proširena pre par godina, Stara Pizzeria odiše specifičnim šarmom koji privlači i mlade i stare. Na dva nivoa, sa predivnom baštom leti, ovaj lokal je mnogima već dugo “druga kuća”.

1. Atmosfera

Kao jedan od popularnih lokala, Stara Pizzeria je odolela svim naletima modernog  doba i zadržala šarm 60′-80′ u kojem svi uživaju. Ako krenete da radite u ovom lokalu, brzo ćete uvideti da nikome ne smetate, niti da iko smeta vama. Upijajući ovu atmosferu, možete jedino biti dodatno inspirisani za bilo kakav kreativni rad.

2. Privatnost

Toliko opuštena atmosfera doprinosi tome da niko ne obraća pažnju ni na šta osim na sebe, te bez problema možete naći neku pogodnu poziciju gde vam niko neće smetati.


stara13. Internet

Kao jedan od lokala koji je prvi imao Wi-Fi Hotspot, Stara Pizzeria je prebolela sve “dečije bolesti” i danas možemo reći da pruža kvalitetan Wi-Fi signal otvorenog tipa koji izvlači 3,5 Mbs/ 420 Kbs. Sasvim dovoljno  za normalno obavljanje poslovne korespondencije.

4. Usluga

Uvek prijatno i dobro raspoloženo osoblje samo poboljšava utisak boravka u ovom lokalu.

5. Opšti utisak

Veoma prijatno mesto, kako za kafu, piće ili posao. Ono što gubi na minimalnom manjku udobnosti stolica (zbog retro atmosfere), toliko puno više nadoknađuje u atmosferi koja stara2će vas sigurno inspirisati za dalji rad.

Ukoliko želite da saznate više, ili da se uključite u coworking inicijativu u Subotici, posetitie FB stranu Coworking Subotica.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.