Coworking alternativa – Kastello

46056_108837202506903_1788362_nEvo jedan biser koji  i nije toliko poznat kao ostali do sada pominjani, iako ima veću istoriju nego većina njih. Kastello je relativno mali, pre par godina renovirani kafić u rustičnom stilu koji odiše opuštenom i prijatnom atmosferom. Nalazi se u centru grada, izdvojen sa glavnog šetališta kada krenete prema spomeniku Ivana Sarića.

1. Atmosfera

Opuštena, prijatna i nenametljiva atmosfera izuzetno dobro može da paše svakome ko želi da uradi nešto na svom računaru ili da se samo isključi od prometne ulice koja se nalazi tik ispred izloga samog kafića. Kastello je rustični klasik koji vas uvuče u kompletno drugi svet čim zakoračite preko praga.

2. Privatnost

Interesantni raspored stolova i kombinacija fotelja, separea i stolica dozvoljava vam da se izdovojite više nego u bilo kom drugom kafiću do sada opisanom. Izdvojeni ili ne, obavljanje posla sa vašeg prenosnog računara ovde ne predstavlja problem.

3. Internet

45484_108837925840164_6895675_nUprkos svojem starinskom izgledu i maloj veličini, Kastello obezbeđuje svojim posetiocima kvalitetnu Wi-Fi konekciju otvorenog tipa, koja u testiranju dostiže 1.3 Mbs / 200 Kbs, što je dovoljno za poslovnu korespondenciju i lako surfovanje.

4. Usluga

Usluga u Kastellu je brza, efikasna i bez mane. Prijatno osoblje će vam dostaviti sve što ste naručili brzo i neće zujati oko vas sve dok se za tim ne ukaže potreba.

5. Opšti utisak

Iz mog ugla, Kastello je neotkriveni biser za obavljanje posla iz kafića, koji nudi prijatnu atmosferu i dovoljnu privatnost a mana mu je jedino teška dostupnost ukoliko dolazite kolima (prebukirani parkinzi u centru grada i prometne ulice).

Ukoliko želite da saznate više, ili da se uključite u coworking inicijativu u Subotici, posetitie FB stranu Coworking Subotica i popunite Anketu o freelance/coworking zajednici u Subotici.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.