Coworking alternativa – Kafe Priča

prica2Sakriven u pasažu u samom centru grada Kafe Priča je jedan od mlađih lokala. Veoma brzo otkriven i popularizovan zbog raznovrsnog zbora kafe i mogućnosti kupovine “kafe za poneti”, ovaj lokal je brzo postao veoma “IN” mesto. Sasvim lepo uređen, udoban, na dva nivoa, ipak ima neke minimalne mane – blagu prepunjenost i totalan izostatak nepušačkog dela.

1. Atmosfera

Pravi kafić za kafu. Iako popularan i sasvim lep kafić, malo prenatrpan. Ukoliko dođete kada je kapacitet popunjen osećali bi se skučeno. Raznolikost postavke samog kafića ipak dozovljava neku dozu udobnosti i privatnosti. Veliki izbor napitaka od kafe znači da vam nikada neće biti dosadno, barem što se tiče onoga što pijete. Predivna terasa u letnjim mesecima vam omogućava da uživate u svojoj kafi u lepom, privatnom okruženju, u samom centru grada.

2. Privatnost

prica1Zbog postavke stolova, dovoljnu privatnost za obavljanje nekog posla imate ukoliko uspete da ulovite neko mesto kraj zida, separe ili udobniji ćošak. Ukoliko sednete na neki od stolova u sredini imate osećaj kao da ste svima na putu.

3. Internet

Kao i ostali do sada opisani kafići, Kafe Priča ima sasvim pristojan Wi-Fi internet otvorenog tipa. Izmerena brzina dostiže oko 3 Mbs / 500 Kbs, dovoljno za email komunikaciju i ostale poslove kroz pretraživač.

4. Usluga

Kafe priča ima sposobno osoblje, koje će vam brzo i spretno doneti ono što naručite, pa čak i pomoći u izboru raznoraznih kafa. Sve u svemu – korektno.

5. Opšti utisak

prica3Kafe priča može da bude dobro mesto za rad ukoliko nađete dobru poziciju i ukoliko vam ne smeta duvanski dim. Neki separei i stolovi su veoma prijatni i pogodni, a neki baš i ne, posmatrajući kao neko ko bi radio deo posla tamo.

Ukoliko želite da saznate više, ili da se uključite u coworking inicijativu u Subotici, posetitie FB stranu Coworking Subotica.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.