Coworking alternativa – Borsalino

borsalino3Borsalino ili za neke poznat kao bivša Baš Kuća je lokal smešten na veoma dobroj lokaciji. Minimalno izmešten iz centra grada, na početku Radijalca ovaj lokal je poslednja (ili prva) oaza na koju ćete naići u prolazu predivnog šetališta koje vas vodi od centra grada do Dudove šume. Pogodan za izbegavanje gužve samog centra grada pristupačan je i pešacima i onima koji dolaze kolima.

1. Atmosfera

Iako za neke još uvek malo odbojan, u odnosu na sećanje na bivšu Baš Kuću, svi koji posete ovaj kafić steknu neko novo viđenje istog i odlaze sa pozitivnim utiskom. Udobne stolice, interesantan dizajn, dobra osvetljenos i iskorišenost prostora, čini vaš boravak u Borsalinu veoma prijatnim. Sve u svemu veoma prijatna atmosfera.

2. Privatnost

boralino1Ukoliko vaš posao zahteva određenu dozu privatnosti, tj. položaj u kome nećete morati da pazite da vam neko gleda preko ramena, nećete imati većih problema. Uprkos položaju par stolova u centru, većina stolova može da vam pruži dovoljnu privatnost da odradite vaš posao.

3. Internet

Borsalino ima veoma kvalitetan Wi-Fi internet, koji nije šifrovan i koji ima jak signal. Bez problema izvlači 5 Mbs/768 Kbs što je dovoljno za bilo kakvu poslovnu komunikaciju.

4. Usluga

Usluga u Borsalinu je profesionalna, brza i kvalitetna. Možda nije najjeftinija ili prisna, ali to nije ni nešto što očekujete.

5. Opšti utisak

borsalnio2Borsalino je sasvim OK lokal za obavljanje freelance poslova na vašem računaru. Ukoliko se dobro pozicionirate možete se naći i pored utičnice, što će vam sigurno biti od pomoći ukoliko odlučite da ostanete duže vreme.

Ukoliko želite da saznate više, ili da se uključite u coworking inicijativu u Subotici, posetitie FB stranu Coworking Subotica.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.