Vaš stav: Ajronmen ili Fantastična Četvorka?

Kada bilo ko započinje neki posao, pogotovo ako je to nešto novo uvek počinje sa idejom. Ideja prerasta u mali milion novih ideja, problema, rešenja, potencijala i prepreka koje trebate prebroditi samo da bi započeli ono što ste naumili. Da li sve to možete uraditi i podneti sami ili vam je potreban još neko, da bi timski to uspeli. Da li ste Ajronmen ili ste deo Fantastične Četvorke?

iron-manAjronmen ne može biti svako. Većina to zna u startu. Iz jednog ili više razloga dolaze do zaključka da ne mogu, ne znaju, ne smeju ili nešto treće da to urade sami, tj. da ne poseduju snagu, izdržljivost, čeličnu volju ili neograničene resurse  koje ima naš superheroj. Odmah da se ogradim, ima puno Ajronmena u svetu. Nije samo jedan. Mnogo njih ima ono što je potrebno i neophdno da izguraju sami sve na svojim plećima. Možda je to zato što su tako hteli, a možda zato što nisu našli svoj tim. Takođe, postoji i mnogo “I Tata Bi da Bude Ajronmen” likova, koji su počeli kao Toni Stark, ali koji su veoma brzo otkrili da njihova volja nije ni bilzu toliko čelična kada je odustala nakon prvih ili konstantnih pristisaka.

FantasticFourSa druge strane nije lako upasti i biti član Fantastične Četvorke. Nije lako naći tim ljudi, koji dele istu viziju, volju, želju, snagu i odlučnost da ostvare nešto i da se ne predaju pred preprekama. Mnogi pokušavaju uzaludno, neprirodno oformiti svoje Fantastične Četvorke, ali ukoliko tim nije jedinstven već je tamo iz bilo kojih pogrešnih razloga on je suđen za propast. Ipak, ukoliko uspete i pronađete tačno ono o čemu ste sanjali, vaša Fantastična Četvorka nema prepreke koja bi je mogla zaustaviti.

Ko je jači? Ajronmen ili Fantastična Četvorka? Pa isto kao što oni nisu ni iz istog stripa, tako i poslovi ili situacije u kojima su jedni ili drugi bolji nisu ni za poređenje. Mada… ako pogledate bolje…. svaki moderan poslovni Ajronmen iza sebe veliki tim koji mu obezbeđuje da mu oklop radi savršeno dok on spasava svet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.